Blog o naší úžasné rozrůstající rodině, našich zážitcích, pokrocích a názorech

neděle 4. května 2014

První festiválky

Letos jsme navštívili s Norinkou už 2 první letošní "festiválky".


Na čarodějnice jsme vyrazili na Ladronku. Praha 6 pořádala jako každý rok velkou akci plnou stánků, soutěží, dobrého jídla a čarodějnic. Co bydlíme na P6, tak jsme tam snad ještě nebyli, protože jsme neměli nikdy čas. Letos jsme plánovali večer odjet, ale akce začínala už ve 14hod, potkala jsem před domem Barču a ta říkala: "Jdeme na Kašpárka v rohlíku", tak jsem řekla: "Tak to, jdeme s vámi" :-) A vyrazili jsme.


Na akci byla spousta lidí, byla to akce pro děti, tedy pro maminky s dětmi ideální akce na odpoledne. Poslechli jsme si super "bejby pankovou" kapelu, dali si piknik na trávě, prošli se a po čase jsem Nori opět uspala na procházce v kočárku.


26.4. jsme se zúčastnili Motolské motolice, která se konala v prostorách u Břevnovského kláštera. Dali jsme si piknik na trávě, povečeřeli výborný kančí guláš a poslechli si Tata Bojs. Norince se moc líbilo, tancovala hlavně u táty na ramenou. Když všichni tleskali interpretům mezi písničkami, ona nadšeně mávala a tvářila se jako hvězda. Vydrželi jsme až do příchodu Dana Bárty, kdy s ním dorazil taky déšť..a to už jsme šli, bylo pozdě a Nori měla jít spát.



Žádné komentáře:

Okomentovat